Over ons

Onze praktijk bestaat sinds 1998, en is begonnen als "Tandarts Ernsting" op de Emmaweg in Maarssen. Sinds 2008 zijn wij verhuisd naar het gebouw Vechtstede in Zandweg-Oostwaard, op de Buitenweg. Daar waar we meer ruimte tot onze beschikking hebben. In 2012 is de naam veranderd in 'Tandartspraktijk Maarssen' .

Wie zijn wij?

Tandarts: Renata Czarnecka

Het begon allemaal toen ik zelf bij de tandarts in de stoel zat op de basisschool. Ik was onder de indruk van haar witte jas, spiegel en sonde in haar handen. Ik wist als kind al dat een mooi en gezond gebit een belangrijke rol speelt in ons leven.

Iemand met een mooi gebit maakt indruk op zijn of haar omgeving. Een mooi gebit is natuurlijk relatief, de meeste mensen denken dan aan de rechte tanden, perfect in het rijtje, maar is dat altijd even mooi?

In de praktijk past een gelijk, recht c.q. gereguleerd gebit niet bij iedereen! Bepaalde familietrekjes hebben juist iets meer wat de betreffende persoon speciaal maakt. Een verzorgt gebit waarmee men niets hoeft te camoufleren en durft ontspannen te praten en te lachen verdient altijd een prijs en het straalt altijd!

Assistente: Heidi van Vondelen

Ik ben Heidi van Vondelen, getrouwd met Hans en moeder van Lieke, wij wonen in Breukelen. Ik werk al meer dan 25 jaar als assistente waarvan de afgelopen jaren met veel plezier in mijn werk bij Tandatspraktijk Maarssen                                                                                          

Wij hebben een super leuk en gezellig team met heel veel collegialiteit en plezier onderling, zelfs elke vergadering is een feestje! Ik hoop dat u dat als patiënt bij ons ook zo ervaart en dat u met net zoveel vertrouwen en "plezier" naar de tandarts gaat als ik, zowel als patiënte dan assistente!

Veel liefs van Heidi.  

 

Mondhygiëniste: Saida el Magraoui

saida1

Mijn naam is Saïda el Magraoui en werk sinds 2004 in deze praktijk op woensdag, donderdag en vrijdag met veel plezier

 

 

 

 

 

Assistente: Nanda Verheul 

nanda2

Hallo, ik ben Nanda en getrouwd met Richard. Wij hebben drie kinderen.

Als meisje van 16 kwam ik van MAVO en wist niet wat ik wilde gaan doen. Toen kwam mijn moeder met het idee, tandarts assistente. Ik heb de 2-jarige opleiding gedaan.

Na 1 jaar in een groepspraktijk en 10 jaar bij een oudere tandarts te hebben gewerkt, werk ik nu sinds juli 2008 in deze praktijk. Waarbij ik assisteer aan de stoel en advies geef met betrekking tot preventie. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Het is een leuke en gezellige praktijk en wij hebben een fantastisch team.

Ik hoop nog lang te mogen blijven werken met veel plezier in deze praktijk.

Mondhygiëniste: Selena Euwes 

selena2020

Ik ben Selena en woon samen in Maarssen. Samen hebben wij twee prachtige dochters. Begin 2002 ben ik als mondhygienist afgestudeerd aan de HU. Sinds dien heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan.

Zo ben ik werkzaam geweest in een orthodontiepraktijk, vrij gevestigde mondhygienisten praktijk en nu al weer zo’n 10 jaar in de algemene tandartsenpraktijk. Daarnaast volg ik bij- en nascholing en zit ik in een vast clubje met collega mondhygienisten voor intercollegiaal overleg.

Ik ben van nature een rustig persoon wat over het algemeen als prettig wordt ervaren, met name door de angstige groep patiënten.